Nieuws

Hieronder treft u het meest recente nieuws aan.

22 mei 2019

 

De netwerkmigratie is achter de rug en gelukkig zonder grote complicaties verlopen. Echter lopen we wel tegen kleine kinderziekten aan (wat logisch is na een dergelijke ingrijpende verandering). Wellicht heeft dit gevolgen voor de communicatie. Mocht u hinder ervaren, wilt u dan contact met ons opnemen?


06 mei 2019

 

Deze week vindt een netwerkmigratie plaats. Dit houdt in dat wij overgaan op nieuwe computers en een nieuwe server krijgen. Door de grootte van de school is dit een ingrijpende maatregel. Dit zal daarom ook minimaal 3 dagen (woensdag 8 mei tot en met vrijdag 10 mei) gaan duren. Dinsdag 7 mei zullen hiervoor voorbereidingen getroffen worden.

Omdat telefonie, mail en website via internet (en dus via de server) verlopen, zullen we deze dagen moeilijk bereikbaar zijn. Voor telefonie wordt een 'omleiding' gemaakt, zodat wij telefonisch bereikbaar blijven.

Mogelijk ervaart u tijdens deze dagen en/of de dagen erna storingen/kinderziekten. Mocht u volgende week nog storingen ervaren, wilt u dit dan aan ons doorgeven?


06 mei 2019

Het einde van het schooljaar nadert. Traditiegetrouw staat deze periode in het teken van afronding van dit schooljaar en voorbereiding op komend schooljaar. Op dit moment wordt hard gewerkt aan de nieuwe jaarplanning. Ons streven is om deze nog voor de zomervakantie te mailen en op de website te publiceren!