Nieuws

Hieronder treft u het meest recente nieuws aan.

15 december 2017

(vastgezet bericht)

In verband met een grote tussentijdse instroom van leerlingen zit onze school meer dan vol. Hierdoor is tot de zomervakantie van 2018 een leerlingenstop voor de groepen 3 t/m 8 afgekondigd. Voor leerlingen van groep 1 en 2 is er nog wel plaats en kunnen dus tussentijds aangemeld worden.19 maart 2018

Vanaf vrijdag 16 maart hebben we problemen met de server gehad. Zojuist is de server weer opgestart en werkt alles weer. Echter kan het zijn dat, als u het afgelopen weekend een mail gestuurd heeft, uw mail niet aangekomen is. We vragen u om deze dan nogmaals te versturen. Onze excuses voor het ongemak!


13 februari 2018

Wellicht zult u het vernomen hebben dat het steeds moeilijker wordt om aan personeel te komen. Ook onze school gaat dit niet voorbij! Het wordt steeds moeilijker om vacatures op te vullen en vervangingen te regelen. We doen onze uiterste best om het onderwijsproces zo goed mogelijk te laten verlopen, zodat de kinderen hier weinig hinder van ondervinden. Weet u mensen die op zoek zijn naar een uitdagende baan? Wilt u ze dan wijzen op onze vacatures? Daarnaast vragen we uw gebed voor onze school en de leerkrachtentekort.  


15 januari 2018

De overgang naar de nieuwe website veroorzaakte een conflict met de email. Hierdoor zijn de mailtjes van vorige week donderdag en vrijdag niet bij het personeel aangekomen. Wij verzoeken u vriendelijk om deze nogmaals te sturen.


11 januari 2018

De nieuwe website is in de lucht en gekoppeld aan de domeinnaam van de vorige website. Alle ouder(s)/verzorger(s) krijgen op korte termijn een begeleid schrijven omtrent de inhoud en werkwijze van de website!


23 december 2017

De website krijgt steeds meer zijn vastere vorm en inhoud. Het is de bedoeling dat de website begin januari 2018 operationeel is onder de domeinnaam van de huidige website. In het voorjaar van 2018 zullen voor de website foto's van de school gemaakt worden.


20 december 2017

Op dit moment wordt hard gewerkt aan een nieuwe site. Hierdoor kan informatie incompleet zijn. Heeft u vragen omtrent onze school, neem dan contact met ons op!