Nieuws

Hieronder treft u het meest recente nieuws aan.

21 april 2020

Vanavond staat een persconferentie gepland. Het kabinet maakt dan bekend hoe de maatregelen na 28 april 2020 eruit komen te zien. Als personeel zien we daar met spanning naar uit. Morgen staan diverse overleggen gepland om te kijken op welke wijze we invulling kunnen geven aan de nieuwe maatregelen. Woensdagmiddag of donderdag ontvangt u hierover meer informatie.

 


17 april 2020

Vandaag is een brief verstuurd  voor verdere informatieverstrekking, met name over schoolkamp en schoolreis.

 


17 maart 2020

Inmiddels is de kopieermachine gerepareerd en kunnen de lesstofpakketten weer uitgeprint worden. We streven er naar om de pakketten vandaag nog op de post te doen. Wellicht zijn de pakketten vertraagd en worden de pakketten pas donderdag i.p.v. woensdag bezorgd.

 


17 maart 2020

Per abuis is de brief, die alleen voor ouders van kinderen waarvoor opvang geregeld is, aan iedereen verstuurd. Dit is inmiddels bij de school bekend. Onze excuses voor het ongemak!

 


17 maart 2020

Vanmorgen hebt u een brief van school ontvangen met daarin verdere informatie omtrent de sluiting van de school. Mocht u deze brief/brieven niet ontvangen hebben, verwijzen we u door naar de pagina 'Coronavirus'